maanantai 9. helmikuuta 2015

Suuri matkakertomus osa 2.

Otimme suunnan kohti viimeistä majapaikkaamme Key Largossa. Ajoimme sinne Evergladesin läpi ja näimme paljon alligaattoreita matkan varrella ja pysähdyimme niitä kuvailemaankin. Key Largossakin majoituimme lomakylään, tosin asunto oli vähän pienempi, vain kaksi makuuhuonetta. J:n vanhemmat suostuivat onneksi nukkumaan olohuoneessa ja näin ollen niin minä ja J, kuin myös hänen pikkusisaruksensa saimme omat huoneet. Tämä lomakylä oli meren rannalla, mutta rannalla oli meduusavaroituskyltti, joten emme kukaan käyneet siellä uimassa. Uima-allas oli ihan riittävä, joskin tosi syvä ja suolainen. Uimarannalla kuljeskeli suloisia liskoja. Ne olivat varmaankin iguaaneja. Saimme Key Largossa vähän väriäkin pintaan, siellä ei tullut iltaisin kylmä, toisin kuin Orlandossa.

Key Largosta käsin teimme matkan Miami beachille. Ranta oli pieni pettymys, koska väkeä oli vain tosi paljon, päivä oli melko pilvinen, vaikkakin lämmin, meressä oli meduusoja (ainakin J:n pikkusiskon mukaan) ja rannalla merilevää. Mutta kokemus oli joka tapauksessa tosi hieno ja haluan palata Miamiin joskus ajan kanssa. Kaupunkin se vaikutti kuitenkin melko kaoottiselta. Liikenneruuhkat olivat, yllätys yllätys, aivan järkyttäviä! Kävimme myös toisen kerran Miamin tienoilla katsomassa Florida Panthersin ottelua BB & T centerissä. Tämä kokemus oli huikea ja ylitti kaikki odotuseni! Tunnelma oli mahtava, vaikka Pantherssit hävisivät Montreal Canadiensseille. Mutten ikinä unohda sitä fiilistä ja Florida Panthersin karjuntaa, krau!

Kävimme myös shoppailemassa lisää ostareilla, minigolfaamassa ja muuta pientä. Viimeisenä päivänä oli edessä vielä retki Pohjois-Amerikan eteläkärkeen Key Westiin. Key Westissä oli KUUMA ja meininki muistutti enemmän karibiaa, kuin Pohjois-Amerikkaa. Matkan varrella kävimme myös Pohjois-Amerikan toiseksi kauneimmaksi kehutulla rannalla Bahia Honda beachilla. No hienohan se oli, mutta että toiseksi hienoin? Siitä en tiedä. Nyt annan vihdoin kuvien puhua enemmän puolestani.
Paljon ajelua, tunteja liikenneruuhkissa. Amerikka on autoilijoiden maa.


Universal Studious ja Viistokuja. Rakastuin ja olin aivan fiiliksissä.

Alligaattoreita Evergladesissa.


BB & T center: Florida Panthers vs. Montreal Canadiens

Miamin luksusalue?

Amerikka on valmisruokien maa.

Kotimme Kissemmeessä, uima-allasosasto.


Kennedys space center.

Cocoa Beach.


Lasinpohjaveneajelu ei ollut mun juttu. 


Miami Beach <3

Universal Studious 

Walt Disney World.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti